Sanat Bölümü öğrencilerine bütün sanat dallarından yararlanmayı sağlamak amacıyla anasınıflarından lise son sınıfına kadar bütün insan değerini benimseyerek çalışmalarını sürdürür. Müzik, Yaratıcı Drama, Halk Oyunları, Görsel Sanatlar derslerinden oluşan bölümümüzde öğrencilerimizin her bir branşı yaşayarak öğrenmesini istiyoruz, hedefliyoruz. Öğrencilerimizin anasınıfından itibaren tüm sanat dallarıyla ilgili yaptığımız ölçekler doğrultusunda yönlenmelerini sağlıyoruz.

AMAÇLAR

• Öğrencilerimizin sanat dallarından her hangi birini profesyonel olarak yapabilmesi,
• Sonuç odaklı değil süreç odaklı çalışabilmeleri,
• Yapılan ölçekler doğrultusunda yönlendirmeler yapılabilmesi,
• Uğraşta bulunduğu sanat faaliyetini içselleştirebilmesi,
• Dünya sanat kültüründen haberdar olabilmesi,
• Ülkemizi temsil eden sanatçılarımızı bilmesi,
• Sanatçı kimliğini benimseyebilmesi,
• Yurt içi ve yurt dışı sanat yarışmalarına katılabilmesi,
• Sanat dallarıyla ilgili kitap, makale vb. okuyup, yorumlayabilmesi,
• Topluluk karşısında sanatını icra edebilmesi,
• Entelektüel bakış açısı geliştirmesini sağlayabilmeli.

UYGULAMALARIMIZ
Sürecin çok önemli olduğu sanat dallarında öğrencilerimizin bireysel olarak çalışabilme imkanlarıyla takibini sağlamak. Müzikte farklı branşlarda enstrüman öğretimini sağlamak.

Bireysel çalgı derslerimiz,
• Bağlama
• Gitar
• Flüt
• Keman
• Piyano
• Bateri

KULÜPLERİMİZ

Müzik Kulübü
Öğrencilerimizin oluşturmuş olduğu değişik müzik dallarından oluşan orkestramız çalışmalarını sürdürmektedirler.

Görseller