Ada Kolejinde yemek;  Okulumuz mutfağında üretimi yapılarak sağlanmaktadır.
Yemek mönüsü öğrencilerimizin günlük besin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde diyetisyenler tarafından hazırlanmaktadır. Okulumuzda ana sınıfı, ilkokul, ortaokul, lise olmak üzere 2 ayrı yemekhane bulunmaktadır. Ana sınıfı, 1. sınıf öğrencilerimiz sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi beslenmesi öğünlerinden yararlanabilir. Ayrıca 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin de ikindi beslenmesi mevcuttur.

Okulumuzda ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören tüm öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli beslenmesi için öğle yemeği zorunludur. Öğrencilerimiz yanlarında para taşımazlar.

Okulumuz kantinlerinde, asitli içecekler (kola, gazoz), cips, vs. satılmaz.

Okulda etütlere ve antrenmanlara kalacak öğrencilerimizin beslenme ihtiyaçları için kantinimiz hizmet verir. Ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerinden temsilci öğretmen, öğrenci, okul öğrenci meclis başkanları ve yemek firması yetkililerinden oluşan “Beslenme Komisyonu” her ayın ilk haftası toplanarak dilek ve önerilerini dile getirirler.