Bir ülkenin geleceğini çocuklar şekillendirmektedir. Çocuklar ne kadar iyi yetiştirilirse gelecek de o kadar iyi kurgulamış olacaktır. Bu sebepten onlara verilen eğitimin verimli olabilmesi için her türlü çalışma çok önemlidir. Doğru stratejilerle oluşturulan eğitim sisteminin en başta çocuğun dikkatini çekmesi ardından öğretici ve akılda kalıcı olması beklenmektedir.

Her eğitim yapısında, her aktivite için ayrı mekânın oluşturulamaması konferans salonlarının çok işlevli olarak kullanılmasına sebep olmuştur. Çeşitli eğitimler, drama çalışmaları, gösteriler, müzik ve ritim çalışmaları yapılan konferans salonları, çocuk gelişimi için önemli katkılar sağlayan mekânlardandır. Öğrencilere sunulan eğitimlerin verimli geçebilmesi ve bu eğitimlerde öğrencilerin ilgi sürelerinin uzatılabilmesi için konferans salonu mekân tasarımının önemi büyüktür.

Okulumuz konferans salonu 308 kişilik olup çocuklarımız için gerekli çeşitli eğitimler, drama çalışmaları, gösteriler, müzik ve ritim çalışmaları yapılmaktadır.