Ada'da Yaşam

Ada

08:00 - 16:40 EĞİTİM SAATİ *

Haftaiçi her gün ders başlangıç saatimiz  ilk ve ortaokulda 09:00 - 16:40 iken   Anadolu ve Fen Lisesinde 08:00 - 16:00 şeklindedir.

Öğrenciler bu saatte müfredatlarda belirtilen dersleri, gerek teorik ( sınıf ) gerekse pratik ( laboratuar-bilim sınıfı ) eğitimler yapılmaktadır.

12:40 - 13:40 YEMEK SAATİ

Bu saatler arasında kurumumuzda bir saatlik öğle tatili uygulaması yapılmaktadır.Bu saatlerde öğrenci okul dışına çıkmayıp,beslenme ihtiyacını kurum yemekhane ve kantininden veya yanında getireceği yemek kumanyasında karşılayacaktır.

Yemeklerimiz kurum bünyesinde sızma zeytinyağı kullanılarak,kendi çiftliğimizden gelen malzemeler ile beslenme programına uygun olarak hazırlanmaktadır.

UYGULAMA SAATİ

Belirlenen saatler arasında haftanın günlerine göre öğrenciye uygulanacak etüt programları,dil eğitim programı, sanatsal-sosyal etkinlik çalışmaları ve haftalık deneme sınavı uygulamaları yapılmaktadır.

ÖDEV SAATİ

Bütün gruplarımız için ödev ve proje çalışmaları öğretmen denetiminde kendi dersinde uygulanmaktadır. Böylece öğrenciye daha az ev ödevi verilmektedir.